Palvelut

Tehdään unelmistasi totta! Suunnittelija ohjaa vaihtoehtoisiin ratkaisumalleihin ja tasapainoiseen lopputulokseen. Huolellinen suunnittelu kannattaa, niin säästyt turhilta virhehankinnoilta. Suunnittelijaan kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Suunnittelu alkaa yleensä aina maksuttomalla tarjouskäynnillä, jonka perusteella tehdään suunnittelutarjous. Teen puolestasi tarvittaessa myös lupa-asiakirjat, tarjouspyynnöt, budjetoinnin ja tuotetilaukset. Suunnittelu onnistuu myös etänä videoneuvottelun avulla. Alla muutamia palvelupakettejani.

L A I N E

Täsmäapua sisustusratkaisuihin!

Laine -sisustuskonsultointipaketti sopii sinulle, jolla on jo jokin pohja sisustusratkaisuille olemassa, mutta kaipaat ratkaisuihisi tukea ja kokonaiskuvan hallintaa. Konsultointi sisältää kaksi tuntia suunnitteluapua yleensä asiakkaan luona.

Konsultointi sopii hyvin esimerkiksi:

  • Keittiöremontin yhteyteen, kun olet jo saanut tarjouksen keittiöliikkeestä ja haluat käydä yksityiskohdat ammattilaisen kanssa läpi.
  • Omakotitalon rakennusvaiheeseen, kun sinulla on joitakin yksityiskohtia vielä avoinna.

Hinta 350 € (sis. alv. 24 %)

laine

A A L T O

Ajaton sisustus syntyy harmonisesta kokonaisuudesta!

Aalto-kokonaissuunnitelmapaketti sisältää kaiken kodin kiinteiden pintojen suunnittelun (lattia- ja seinämateriaalit, saumavärit, maalisävyt ja/tai tapetit, väliovet, painikkeet, listat, kiintokalusteiden värit, altaat, hanat, suihkut, peilit, takka, portaat, sauna, kiuas). Soveltuu omakotitalon rakentajalle tai remontoijalle.

Suunnitelma sisältää huonekortit (tuotelistaus), materiaalimallit, tarvittavat tarjouspyynnöt tavarantoimittajilta sekä 3D-luonnoksen valitsemasta tilasta.

Hinta 2100 € (sis. alv. 24 %) 30.9.saakka

aalto

V Ä R E

Haaveiletko spa-henkisestä kylpyhuoneesta poreammeineen tai uudesta toimivasta keittiöstä?

Väre-suunnitelmapaketti on tarkoitettu kylpyhuoneen tai keittiön suunnitteluun. Suunnitelma sisältää toimintojen-, valaistuksen-, kiinteiden pintojen ja kiinteiden kalusteiden suunnittelun (tilamuutokset, lattia- ja seinämateriaalit, kiintokalusteiden värit, altaat, hanat, suihkut, peilit, sauna, kiuas).

Suunnitelma sisältää huonekortit (tuotelistaus), materiaalimallit, tarvittavat tarjouspyynnöt tavarantoimittajilta sekä 3D-luonnoksen tilasta.

Hinta 2100 € (sis. alv. 24 %)

vre